Sporočilo
  • Spletno mesto uporablja piškotke, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Za zbiranje statistike uporabljamo Google Analytics, ki prav tako uporablja piškotke.

EVROPSKO PRVENSTVO 2018

Brigita in skupinska vaja uspešni v Guadalajari - Evropskega prvenstva se je udeležila številčna moščanska ekipa!

V španskem mestu Guadalajara je od 1. do 3. junija 2018 potekalo 34. Evropsko prvenstvo v ritmični gimnastiki.

Tekmovanja se je udeležila tudi številčna slovenska ekipa:

  1. posameznice - mladinke: Brigita Krašovec, ŠD Moste, Ivona Vukičevič, KRG Tim, trenerki Ana Kokalj in Mojca Rode, sodnica Alena Yakubouskaya;
  2. Skupinska vaja: Sara Kragulj, Ana Kragulj, Lara Nemeš, Laura Skočir (vse ŠD Moste), Teja Leskovšek (KRG Narodni dom), Taja Fröhlich (KRG Tim), trenerki Olga Mancevič in Tinka Leskovec, sodnica Tina Čas in fizioterapevt Žiga Britovšek.

EP1


V petek so tekmovanje otvorile mladinke, ki so se predstavile z obroči in žogami, Brigita in Ivona sta vaji naredili dobro, Brigita pa si je, kljub napaki pri vaji z žogo, prislužila odlično oceno 15.100. Zvečer se je predstavila še naša članska ekipa s skupinsko vajo z obroči. V vajo se jim je prikradlo nekaj drobnih napak, a so kljub temu prejele svojo najvišjo oceno v tej sezoni 15.100, kar je bil tudi cilj, ki so ga želele izpolniti na tekmovanju.

V soboto je tekmovanje potekalo v skupinah glede na rezultat petkovega tekmovanja. Briigita je dobro opravila z vajo s kiji, napaka pa se ji je prikradla v vajo s trakom. Ivona je v obeh vajah naredila več napak. Tudi vaja z žogami in kolebnicami, ki so jo izvedle članice, je bila z napakami, a so dekleta kljub napakam prepričala gledalce s svojo energijo. Slovenija je osvojila ekipno 15. mesto (seštevek mladink in članic), prav tako 15. mesto pa si je prislužila članska reprezentanca. Pri mladinkah je bila najuspešnejša Brigita, ki je z oceno mnogoboja osvojila 8. mesto.

Iskrene čestitke!

Foto album je objavljen na naši FB  strani: ŠD Moste - ritmična gimnastika v albumu EP.

         1                          2                          3

MOL logotip SLO promocijski mali 2 triglav FS1 logo BTC City

Vse pravice pridržane © 2018 Športno društvo Moste